Reinigingsdiensten

De Vogel matrasreiniging levert een breed aanbod aan diensten. Matrassen, tapijten, deurmatten, fauteuils, bankstellen, trappen, caravans,  schepen,  vloerkleden, vloerbedekkingen, autostoelen en  bankstellen.

Contact 06 51415638

Matrasreiniging

Ook al heeft u geen last van huisstofmijt allergie, verschoont u wekelijks uw beddengoed, brengt u uw dekbed regelmatig naar de stomerij.

Dit alles is niet voldoende om de vervuiling van huisstofmijt van binnenuit tegen te gaan. Uw matras wordt pas echt schoon wanneer deze een professionele diepte reiniging heeft gehad.

De Vogel matrasreiniging is gespecialiseerd in het schoonmaken van matrassen ter plaatsen, zonder het gebruik van chemicaliën is uw matras hygiënisch schoon. U slaapt weer in een fris, schoon en gezond bed.

 

Reiniging van alle soorten tapijt en bekleding

Heeft u een tapijt dat vuil is, en wilt u dit tapijt zodanig reinigen dat u er de komende jaren weer mee vooruit kunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We zorgen voor een snel en schoon resultaat.

De Vogel matrasreiniging weet hoe vlekken schoongemaakt moeten worden. Wilt u meer weten over het reinigen van de vlekken in uw tapijt of bekleding? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Wij reinigen ook meubel- en autobekleding

De Vogel matrasreiniging heeft de kennis en kwaliteit in huis om op een vakkundige manier meubel en autobekleding te reinigen. Via het contactformulier kunt u vrijblijvend advies aanvragen. Wij streven ernaar om uw bekleding zo snel mogelijk schoon te maken.

Meer weten?

Wilt u een van deze producten bij ons laten reinigen? Bel dan nu voor een vrijblijvende afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Contact 06 51415638
adminDiensten